Teamet mistede lidt terræn i den samlede Post Cup-stilling

WeBike-CK Aarhus kørte isoleret set en fin Post Cup, men Nicklas Pedersen tabte desværre et par placeringer i den samlede stilling. 

En 28 kilometer lang rundstrækning lagde i går asfalt til tredje afdeling af årets Post Cup. Og et kig på flagene ved målstregen viste, at det ville blive et hårdt sidevindsløb.

WeBike-CK Aarhus-rytterne var meget aktive i starten og hurtigt kom et fem mands udbrud afsted, hvor Torkil Veyhe var repræsenteret.

“Drengene var super-aktive i starten, og de dækkede hinanden flot af. Set i bakspejlet var det måske lidt ærgerligt, at vi fik Torkil med i udbruddet. Hverken Riwal-Platform eller VirtuPro-VeloConcept kom med, så vi vidste det ville blive hentet. Det havde måske været bedre at spare ham til senere, da det var tæskehårdt at sidde i front,” siger sportsdirektør Michael Hvilsted om udviklingen.

Den hårde sidevind gjorde, at feltet kørte viftekørsel bagved. Først orkestreret af VirtuPro, der lykkedes med at sprænge feltet i atomer. De to forreste felter blev dog samlet, og teamet var derfor fuldtallige – udover Torkil i udbruddet – da Riwal-Platform forsøgte sig.

“Her fik vi kun Nicklas Pedersen med fra feltet. Det er vi ærgerlige over, for det betød at Nicklas også selv måtte arbejde hårdt i finalen. Vi manglede lige de sidste marginaler, men må også sende en stor cadeau til Riwal-Platform, der satte resten af feltet på bagkant med et stærkt angreb,” uddyber Michael Hvilsted.

Podiet stadig muligt
Gårsdagens 14. plads til Nicklas Pedersen betyder, at han rykker et par placeringer tilbage i den samlede stilling. Han er nu samlet nummer 7.

“Der venter en benhård Post Cup-finale i Randers om tre uger. Nicklas er super skrap og kører som en motorcykel for tiden, så alt er muligt,” siger sportsdirektør Michael Hvilsted.

Han vil, trods det lille tab i den samlede stilling, heller ikke være trist efter gårsdagens Post Cup.

“Vi sidder lidt med en “tjaeh”-følelse, fordi vi tidligere har kørt så godt i lang tid. Men isoleret set rammer vi udbruddet, og kører rigtig flot som hold. Inden sæsonen havde vi jo været jublende lykkelige over det, og vi præsterer over det niveau, der normalt forventes af DCU-teams. Så helt utilfredse kan vi ikke tillade os at være,” siger han.

Total Views: 621 ,