Teamet klar til duel mod Fuglsang, Chris Anker og Bak

Team WeBike-CK Aarhus skal i direkte duel mod de helt store drenge, når Designa Grand Prix løber af stablen fredag aften. OL-sølvvinder Jakob Fuglsang og de to Tour de France-deltagere Chris Anker Sørensen og Lars Bak er på startlisten.

Det forventes, at flere tusinde tilskuere fredag vil danne rammen om det traditionsrige Designa Grand Prix, der i bebudet strålende solskin afholdes i Kjellerup.

Foruden den hjemlige danske elite stiller også Jakob Fuglsang, Chris Anker Sørensen og Lars Bak til start, og der bliver derfor kamp til stregen om sejren i det kuperede gadeløb.

“Det er ikke hver dag vi kører foran så mange mennesker, så det er naturligvis fedt, at få lov til at vise trøjen frem,” fortæller Frederik Muff.

Sammen med Nils Lau Nyborg Broge, Jakob Frandsen, Jes Steengaard og Nicklas Pedersen udgør han den stærke TWBCKA femkløver, der skal udfordre eliten og udlandsprofferne.

“Det kan være en stor mundfuld at skulle op mod ryttere som Fuglsang, som vi alle sad og heppede på, da han vandt OL-sølv. Men vi går ind til løbet som til alle andre, og kører efter at vinde. Gaderæs er modbydeligt hårde, men vi er klar til at give den fuld gas,” uddyber Muff.

Efter Designa Grand Prix drager holdet lørdag formiddag til Sorø, hvor der vente ruteinspektion og opladning inden tredje afdeling af Post Cuppen søndag.

I det 168 kilometer lange løb stillet teamet – for første gang i efterårssæsonen – fuldtalligt.

Total Views: 482 ,