Teamet er klar til September Cup-forsvar

Nicklas Pedersen går ind til den afsluttende weekend med 15 points føring i Xtreme September Cuppen. Teamet går derfor benhårdt efter at tage den fluorescerende førertrøje med retur til Aarhus for at fuldende vidunder-sæsonen. 

Brostenene i Møgeltønder bliver den ene spektakulære ramme om de to sidste løb i den danske kalender. De små kringlede landeveje i Bov bliver den anden.

Årets to sidste løb står nemlig for døren, men selvom sæsonen er på hæld, er der ikke tid til afslapning for Team WeBike-CK Aarhus endnu. Nicklas Pedersen fører nemlig Xtreme September Cuppen, som afgøres i denne weekend med løbene i Tønder og Bov.

“Vi går benhårdt efter sejren i September Cuppen,” forklarer Michael Hvilsted, der dog ikke selv er at finde i bilen denne weekend.

Største udfordrer er Virtu Pro-Veloconcept
Foruden Nicklas Pedersen har teamet  Torkil Veyhe som samlet nummer tre og Jes Steengaard som samlet nummer fire. Men den største udfordrer til sejren er alligevel VM-aktuelle Kasper Asgreen fra kontinentalholdet Virtu Pro-Veloconcept.

Med 85 point mod Nicklas Pedersens 100 kan det nemlig blive en gyser begge dage.

“Asgreen er helt klar den farligste udfordrer, men også Mads Würtz er med i toppen. En sejr den ene dag og en god placering den anden vil sende ham helt til tops,” uddyber Michael Hvilsted, der tror på drengene i den kongeblå TWBCKA-trikot.

“Gutterne har kørt så flot hele året. Jeg er sikker på, at de hiver trøjen med hjem til Aarhus.”

Toppen af den samlede stilling i XTREME September Cup
skaermbillede-2016-09-24-kl-09-57-39

FOTO: Michelle Tolbøll // CykelFoto 

Total Views: 554 ,