Teamet drager til Sverige for at køre om sejren

Når Team WeBike-CK Aarhus fra mandag-lørdag deltager i det svenske etapeløb U6 CycleTour Tidaholm bliver det med ambitioner om samlet klassement og etapesejre. 

Mandag formiddag sendes 160 ryttere ud på en kort prolog, der skyder dette års udgave af det traditionsrige U6 CycleTour Tidaholm i gang. Og blandt de startende er otte mand i Team WeBike-CK Aarhus-trikoten.

Turen til det svenske kommer oven på en fortjent sommerpause, men rytterne har ikke tænkt sig at ligge på den lade side i broderlandet.

“Vi skal både køre med om etapesejre og det samlede klassement,” fortæller sportschef Eskil Vammen.

Han tror teamet har gode chancer for at være med helt fremme i løbet, der blandt andet tæller to stærke svenske continentalhold i form af Team TreBerg-Bianchi og Bliz-Merida.

Løbet skydes, som skrevet, i gang mandag med en kort prolog, inden der venter landevejsetaper tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er der gadeløb på programmet, mens den sidste afgørende etape er en knap 15 kilometer enkeltstart lørdag.

Team WeBike-CK Aarhus’ trup – U6 CycleTour Tidaholm:
Frederik Muff, Torkil Veyhe, Jes Steengaard, August Mors Poulsen, Jakob Frandsen, Nils Lau Nyborg Broge, Nicklas Pedersen og Nis Johan Holleufer. Sidst nævnte kører til dagligt i moderklubben CK Aarhus, og har efter et flot forår fået chancen for lærerig erfaring og højt niveau til Tidaholm.

Sportsdirektør og mekaniker er som sædvaneligt Michael Hvilsted og Andreas Holm Gylling

Total Views: 672 ,