Rytterne vil fortsætte stimen i Vejen

Efter sidste weekends imponerende resultat i Marcello Bergamo Cuppen er Team WeBike-CK Aarhus klar til de jysk-fynske-mesterskaber i Vejen. 

Det var et flot syn, da den gule trøje fra Marcello Bergamo-cuppen strålede om kap med solen fredag aften på Aarhus Cyklebane.

Til Gunnar Asmussens Æresløb var der nemlig indlagt en æresomgang for Team WeBike-CK Aarhus-rytterne, der sejrede sidste weekend.

Men fokus skal flyttes videre til søndag, hvor Frederik Muff, Torkil Veyhe, Nils Lau Nyborg Broge, August Poulsen, Jes Steengaard og Nicklas Pedersen skal i aktion til de jysk-fynske-mesterskaber i Vejen.

“Feltstørrelsen er halveret i forhold til det, vi oplevede i sidste weekend. Vi forventer derfor, at det bliver ligesom Grenaa i forrige weekend, som var et rigtigt indianerløb,” siger sportsdirektør Michael Hvilsted, der søndag skal styre slagets gang fra servicebilen.

“Det ville være fedt med metal”
Formen og humøret på Team WeBike-CK Aarhus er højt for tiden, og Frederik Muff tror derfor, at teamet kan ride videre på bølgen søndag.

“Vi har kørt hamrende godt som hold i år. Vi holder os til taktikken, der ligger fra start, og vi hjælper hinanden enormt meget. Med det, der blev præsteret sidste weekend, skal vi derfor ud og gå efter at få metal med hjem. Det ville være fedt,” siger han.

Starten går 12.10 og rytterne skal ud på 134 kilometer i primært fladt terræn.

Total Views: 492 ,