Ny hovedsponsor præsenteres torsdag

Team WeBike-CK Aarhus præsenterer ny hovedsponsor torsdag den 3. november på Aarhus Cyklebane. 

Team WeBike-CK Aarhus leverede en imponerende sæson i 2016. Fire sejre, tre topplaceringer i UCI-rangerede løb, to ryttere på PostNord Danmark Rundt-landsholdet og i alt 147 DCU-point taler sit tydelige sprog.

Det lokale team markerede sig derfor som et af de absolut stærkeste cykelhold i den danske eliteklasse. Det til trods for et budget, der er op mod tyve gange mindre end de største hjemlige konkurrenters.

Vi kunne tidligere i år melde ud, at holdets nuværende hovedsponsor, WeBike, ikke har valgt at forlænge sin kontrakt i 2017. Men heldigvis vil holdet fortsætte under nye sponsormæssige faner, da ledelsen på holdet i samarbejde med Cykle Klubben Aarhus har indgået en spændende aftale med en stærk lokal partner.

Den aftale vil vi meget gerne løfte sløret for til et pressemøde den 3. november 2016 klokken 17.00 på Aarhus Cyklebane. Selve pressemødet går i gang klokken 17:30, men vi opfordrer til en røverhistoire og en forfriskning inden.

Vores gode partner, briançon, leverer desuden lækker tapas og champagne, som vi serverer efter offentliggørelsen.

Foruden selve lanceringen af navnesponsoren vil vi også præsentere en spændende tilføjelse til truppen i form af en tidligere dansk mester.

Total Views: 839 ,