Imponernede dag i Tidaholm

Regn, grus og indianercykelløb var på programmet, da 2. etape af Tidaholm løb af stablen. TWBCKA fik næsten det hele med, da Jes Steengaard blev nummer to og holdet vandt holdkonkurrencen på etapen. 

Team WeBike-CK Aarhus dominerede i front af anden etape af U6 CycleTour Tidaholm. Holdet endte med fem mand i den 21-mand store frontgruppe og det hele var ved at gå op i en højere enhed, da Jes Steengaard blev flot nummer to.

“Vi får næsten det hele, men desværre ikke sejren. Selvom vi selvfølgeligt gerne ville have haft den er vi stadig meget tilfredse med en imponerende indsats,” forklarer sportsdirektør Michael Hvilsted.

Etapen forløb med angreb i højre og venstre, og holdet fik både Jes Steengaard og Jakob Frandsen med i det tidlige 11-mands udbrud. Senere i løbet kørte Nicklas Pedersen, Torkil Veyhe og August Mors Poulsen op med 10 andre, og de 21 mand skulle fordele sejren.

“Det var en stærk dag fra alle mand. Alle dækkede flot ind, og det er i høj grad et udtryk for en stor holdindsats, at vi klarer os så flot, som vi gør,” uddyber Hvilsted.

Frederik Muff kom væk med 20 mand fyrre kilometer fra stregen, og tabte 55 sekunder til de forreste, mens Nils Lau Nyborg Broge og Nis Johan Holleufer kom ind med feltet 3 minutter og 51 sekunder efter.

Resultater – 2. etape Tidaholm:
1. Ludvig Bengtsson (Tre Berg-Bianchi) – 3 timer 23 minutter 27 sekunder
2. Jes Steengaard – s.t
3. Roope Nurmi (SFI) – s.t.
4. August Mors Poulsen – s.t.
7. Nicklas Pedersen – s.t
13. Jakob Frandsen – s.t.
21. Torkil Veyhe – + 5”
31. Frederik Muff – + 55”
54. Nils Lau Nyborg Broge – +3’51”
95. Nis Johan Holleufer – + 3’51”

Teamet vandt dagens holdkonkurrence og er dermed nummer 2 i kortegen i morgen. Jes Steengaard er pt. nummer tre i det samlede klassement – tre sekunder efter dagens etapevinder Ludvig Bengtsson, der også overtager førertrøjen.

Total Views: 703 ,