Gadeløbet blev en dyr fornøjelse for Team WeBike-CK Aarhus

Nicklas Pedersen og August Poulsen blev de to bedste fra teamet, da et 53 kilometer langt gadeløb udgjorde fjerde etape af U6 CycleTour Tidaholm. Steengaard punkterede og mistede den samlede tredjeplads. 

Det var en dyr dag på kontoret for Team WeBike-CK Aarhus, da fjerde etape af U6 CycleTour Tidaholm løb af stablen. Holdets bedst placerede inden etapen, Jes Steengaard, punkterede nemlig allerede på første runde af gadeløbet, der blev kørt uden respit.

“Det er super ærgerligt at jeg punkterer så tidligt, og udgår på det. Efter punkteringen forsøgte jeg at køre solo op, men det var umuligt, da et stærkt TreBerg-hold forcerede farten på det tidspunkt,” siger Jes Steengaard.

Feltet kørte etapen med hele 46,2 kilometer i gennemsnitsfart – og knap 47,5 kilometer i starten, hvor Steengaard jagtede. Det var derfor en umulig opgave at komme retur alene.

“Øv, øv, øv. Det er vist det, der beskriver det bedst. Gutterne gør det rigtige, sidder flot fremme og bliver femmer og sekser på dagens etape. Det er positivt, men vi er naturligvis ærgerlige over, at Jes mister chancen for en samlet sejr på en defekt,” siger sportsdirektør Michael Hvilsted.

Teamet mister imidlertid ikke gejsten og ser allerede frem til morgendagens etape.

“Gutterne er tændte. Både August, Nicklas og Jakob er helt fremme i den samlede stilling og hvis Muff eller Torkil rammer det rigtige hug, kan de også køre sig helt ind i klassementet inden enkeltstarten. Vi har leveret som hold, og vi hænger ikke med mulen inden i morgen,” uddyber han.

Teamets to bedste ryttere på dagens etape blev Nicklas Pedersen og August Mors Poulsen på en femte og sjetteplads. Nils Lau Nyborg Broge, Torkil Veyhe og Frederik Muff kom alle tre med feltet hjem, mens Jes Steengaard og Nis Johan Holleufer tabte tid.

Morgendagens etape starter allerede klokken 9 og byder på 128 kilometer i Ekedalens kuperede terræn.

Total Views: 559 ,