Flot DM lukkede forårssæsonen

Team WeBike-CK Aarhus markerede sig endnu engang som landets suverænt stærkeste DCU-team ved det netop overstående DM i landevej.

Fire mand kom afsted i dagens tidlige udbrud ved DM i Landevej. Den ene, Chris Anker Sørensen, er ved at forberede sig til Tour de France. Den anden, Michael Reihs, har 15 års erfaring som professionel og en pro-conti-kontrakt. Den tredje, Mark Sehested, er forsvarende mester i Post Cuppen.

Og så sad Torkil Veyhe der også. Modsat de andre kørte han enkeltstart i torsdags. Kørte tilbage til Aarhus om aftenen, forsvarede sit kanditatspeciale ved eksamen fredagen og returnerede til Vordingborg, for at ramme det stærke udbrud søndag.

“Det er jo helt, helt, helt vildt,” siger sportsdirektør Michael Hvilsted.

Holdpræsentationen inden start
Holdpræsentationen inden start

Stærk indsats giver forhåbninger om Danmark Rundt
De syv Team WeBike-CK Aarhus ryttere var offensive løbet i gennem, og var blandt den forreste del af feltet indtil Veyhe slap afsted med de tre andre.

De andre WeBike-ryttere sad samme nede i feltet, og fik placeret Nicklas Pedersen som bedste man på en flot 18. plads. Han kroner dermed også en imponerende forårssæson ligeså.

Noget vi håber, kan give plads til PostNord Danmark Rundt.

“Nicklas har leveret det, der skal til for at komme med, men hans chancer afhænger af om landsholdet vil give plads til to af teamets ryttere,” siger Michael Berling, sportsdirektør og formand i CK Aarhus.

Han er dog sikker på, at landstræner Lars Bonde ikke kan komme uden om, at minimum én blå-grøn rytter skal på landsholdet.

“Jeg kan ikke forestille mig et Danmark Rundt-landshold uden Torkil”

 

Total Views: 1756 ,