Flotte resultater ved DM i enkeltstart

Team WeBike-CK Aarhus’ ryttere imponerende endnu engang ved det netop overståede elite DM i enkeltstart. 

Team Almeborg-Bornholms enkeltstartsspecialist, Martin Toft Madsen, løb med det hele, da gårsdagens danske mesterskaber i enkeltstart blev afholdt i Vordingborg.

Og endnu engang markerede Team WeBike-CK Aarhus-rytterne med flotte resultater, da Torkil Veyhe blev nummer 9, Nils Lau Nyborg Broge blev nummer 23 og Jakob Frandsen nummer 32.

“Det er helt fantastisk. Drengene bliver ved med at levere, og specielt Torkils plads som de 10 bedste i Danmark er noget, vi er rigtig stolte af,” siger sportsdirektør Michael Hvilsted.

Muff kastede op og måtte udgå
Kun tre af de fire WeBike-CK Aarhus-ryttere kom igennem, da Frederik Muff måtte udgå efter at han kastede op. Siden etapeløbet i Østrig har han døjet med småsygdom, og gårdagens indsats blev for meget for kroppen.

“Vi sad i bilen bag Muff, der havde fint gang i cyklen. Men allerede efter 7 kilometer kastede han op for første gang og efter 17 kilometer måtte han stoppe, da mere var på vej,” forklarer Michael Hvilsted, der måtte tage Muff med i bilen, da det ikke var muligt at fortsætte.

Total Views: 566 ,